Zoom Rent A Car ofron shërbime ideale për personat që kanë nevojë për automjete të përkohshme, për shembull, ata që nuk zotërojnë makinën e tyre, udhëtarëve ose pronarëve të automjeteve të dëmtuara ose të shkatërruara që presin riparime ose kompensime sigurimi.Produktet të cilat i ofrojmë janë të llojllojshme dhe kanë cmime të volitshme. Shërbimet tona vlejnë për rajonin e Kosovës. 

Eja na vizito!

DHE ZGJIDH MAKINËN TUAJ TË PREFERUAR!

Rruga Fehmi Lladrovci, Flamuri i Kosovës ,Prishtinë 10000

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon

© 2019 ZOOM Rent A Car