1/3

Golf 6 Diesel 2.0

Nr. i produkteve: 5 copë (automatik/manual)

1/3

1/1

Touran 2.0 2014

Nr. i produkteve: 2 (1 automatik, 1 manual)
Nr. i ulësve: 7

1/3

1/4

WV Polo 2012 1.4 Diesel

Nr. i produkteve: 5 copë (automatik/manual)

1/2

Golf 7 2.0

Nr. i produkteve: 2 copë (manual)

1/2

Asistence rrugore

Eja na vizito!

DHE ZGJIDH MAKINËN TUAJ TË PREFERUAR!

Rruga Fehmi Lladrovci, Flamuri i Kosovës ,Prishtinë 10000

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon

© 2019 ZOOM Rent A Car