Pse të zgjidhni ZOOM?

Makina kualitative
Servis të shpejtë
Cmime ideale
 

Eja na vizito!

DHE ZGJIDH MAKINËN TUAJ TË PREFERUAR!

Rruga Fehmi Lladrovci, Flamuri i Kosovës ,Prishtinë 10000

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon

© 2019 ZOOM Rent A Car